• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Звіт за результатами проведення публічного громадського обговорення та публічних електронних консультацій з громадськістю проєкту Антикорупційної програми Державної інспекції архітектури та містобудування України на 2022 рік

ЗАТВЕРДЖЕНО

Комісія з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання 

Антикорупційної програми Державної інспекції архітектури та 

містобудування України (Протокол № 3 від 20 жовтня 2021 року)


ЗВІТ

за результатами проведення публічного громадського обговорення та публічних електронних консультацій з громадськістю

проєкту Антикорупційної програми Державної інспекції архітектури та містобудування України на 2022 рік

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення

Державна інспекція архітектури та містобудування України.

2. Зміст питання або назва проєкту, який виносився на обговорення

Проєкт Антикорупційної програми Державної інспекції архітектури та містобудування України на 2022 рік (далі – Антикорупційна програма), який розроблено на виконання вимог статті 19 Закону України «Про запобігання корупції».

19 жовтня 2021 року о 14-00 відбулося публічне громадське обговорення проєкту Антикорупційної програми на платформі Microsoft Teams. Інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення розміщено на офіційному сайті ДІАМ (https://bit.ly/3pkBAEL) із зазначенням адреси електронної поштової скриньки для надання пропозицій та зауважень. На адресу електронної поштової скриньки zvk@diam.gov.ua запити на участь у публічному громадському обговоренні, пропозиції та зауваження до проєкту Антикорупційної програми не надходили.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні

В публічному громадському обговоренні взяли участь члени Комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми ДІАМ (далі – Комісія). Представники громадськості не виявили бажання взяти участь в обговоренні проєкту Антикорупційної програми на платформі Microsoft Teams.

Інформація про пропозиції, що надійшли до ДІАМ під час проведення публічних електронних консультацій з громадськістю 

З метою публічного обговорення, вивчення та врахування думки громадськості на офіційному вебсайті ДІАМ в період з 02 по 16 жовтня 2021 року було розміщено повідомлення у розділі «Запобігання корупції» (https://bit.ly/3vvPwwL) із зазначенням адреси електронної поштової скриньки для надання пропозицій та зауважень, строку надання зауважень, а також інформаційне повідомлення на головній сторінці вебсайту ДІАМ (https://diam.gov.ua/news/do-uvagi-gromadskosti).

До ДІАМ надійшло повідомлення з пропозиціями від Антикорупційної громадської спілки «Совість», які були розглянуті Комісією. З частиною пропозицій Комісія не погодилась, частину – врахувала, як зазначено далі по тексту.

До Антикорупційної програми було враховано зауваження щодо орфографічних та семантичних помилок, які не впливають на зміст проєкту Антикорупційної програми. Крім того, за пропозицією Антикорупційної громадської спілки «Совість» до Антикорупційної програми було додано пункт 9 до Додатка № 4 Антикорупційної програми:

 

Заплановані заходи

Строк виконання

Цільова аудиторія

Відповідальні за виконання

 

 

 

 

 


9



Навчання на тему: «Корупційні ризики, виявлення і заходи з їх зниження», з залученням експертів НАЗК

I квартал

Члени Комісії, керівники структурних підрозділів ДІАМ

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції

Семеній О.В. 

Кондратенко М.О.


5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень

Член Комісії Котенко Л.З. запропонувала уточнити відповідальний підрозділ та строк виконання заходів в пунктах 8, 13, 15, 16 та 18 Додатка № 3 до Антикорупційної програми (Пропозиції щодо заходів усунення (зменшення) рівня виявлених корупційних ризиків) відповідно до положень департаментів ДІАМ, що не впливатиме на зміст проєкту Антикорупційної програми. За результатами розгляду пропозиції були погоджені у повному обсязі.

6. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення

За результатами публічного громадського обговорення та публічних електронних консультацій з громадськістю Комісією було погоджено проєкт Антикорупційної програми та окремі додатки до неї у новій редакції з подальшим поданням в установленому порядку на розгляд керівництву ДІАМ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux